keskiviikko 17. toukokuuta 2017

FysioKulma Suonenjoki


Vau. Edelliseen aiheeseen sain todella ihanaa palautetta, ja lukijoita kertyi noin kymmenenkertainen määrä aikaisimpiin teksteihin verrattuna. Kiitos siitä.

Istun tässä kirjoittamassa tiistaiaamuna 6.02. Unet loppuivat taas hieman lyhyeen, mutta nyt syy oli selkeä. Pyöri pari asiaa mielessä eiliseltä. Näin minun ja Anjan uudet työtilat! Toki vielä hieman vaiheessa ja pari seinää puuttui, mutta kuitenkin.
Minä ja Anja Jetsonen avataan kesäkuun 5. päivä FysioKulma Suonenjoki -niminen yritys. Anja siirtyy toimipisteeseen kokoaikaisesti ja minä olen paikalla kesä-heinäkuussa noin puolitoista päivää viikossa, elokuusta alkaen 2-3 päivää viikossa tilanteesta riippuen. Teen puolet Mehiläisessä ja puolet Suonenjoella kesän kuvioiden jälkeen. Juhannuksesta heinäkuun loppuun onkin erilaisia ympäristöjä tiedossa: maanantaista keskiviikkoon sijaistan Suonenjoen terveysaseman fysioterapiassa, alkuviikon illat ja tarvittaessa torstaisin olen FysioKulmalla ja perjantait otan vastaan Kuopion Mehiläisessä. Hieman erilainen heinäkuu tulossa, toki töissä se on tullut vietettyä aina ennenkin mutta ainakin vaihtelua on luvassa.

Uusi Savo-paikallislehden toimittaja kävi eilen tekemässä lehtijuttua minusta ja Anjasta ja uudesta toimipaikasta. Kevään mittaan olemme käyneet katsomassa muutamia toimitiloja kylältä, mutta päädyimme tähän (Iisvedentie 3) sen hyvän sijainnin ja esteettömyyden takia. Tilat vaativat jonkinmoisen remontin, mutta tuleepahan ainakin mieleinen. Koko projektista Anja on vetänyt selkeästi päävastuuta. Tilassa on kaksi hoitohuonetta, odotustila ja pienet sosiaalitilat. Ne olivatkin yksi aika iso tekijä koko tilojen etsinnässä: omat wc-tilat ja pieni huoneisto antavat kaikessa terapiassa, mutta varsinkin lantionpohjan terapiassa, sitä omaa rauhaa.
Anjan erikoistumisalue on tuki- ja liikuntaelinpuolen lisäksi Firstbeat-hyvinvointianalyysien tekemisessä ja FysiTrainer -personal trainingissa. Anja on käynyt myös Maitlandin level 1 -kurssin, mitä olen itsekin siis suorittamassa. Eli liikunta- ja palautumispuolen palvelua löytyy myös, kotikäyntien lisäksi.

Omia osaamisalueita on tuki- ja liikuntaelimistö sekä lantionpohjan terapia. Emg- ja sähkölaitteet löytyvät myös Suonenjoelta, joten jos vaikka kipuasiat, raskaudenjälkeinen palautuminen tai virtsankarkailu pohdituttaa, voi niistä kysyä milloin vain. Minua ja Anjaa yhdistäneenä tekijänä ja tarvittaessa konsultointiapuna toimii Teemu Leppämäki, joka ei omaa säännöllistä vastaanottoa enää toukokuun jälkeen Suonenjoella pidä. 

Enpä olisi uskonut muutama vuosi sitten, että tässä tilanteessa ollaan. Nyt on kuitenkin ihan mahtava fiilis tulevasta. Kahden viikon päästä on tulossa toinen Puolan koulutusmatka ja sieltä kotiutumisen jälkeen aloitan juhannusviikolla täydellä viikolla vastaanotot Suonenjoella, Anja aloittaa 5.6. Puhelinnumeroni on 040 1253366, johon voi ottaa yhteyttä tarvittaessa. Koska olen töissä myös muualla, en ole koko aikaa puhelimen ääressä mutta soitan aina takaisin ja tekstiviestiyhteydenotot ovat myös hyviä. Anjan tavoittaa numerosta 040 1977118.

Otan itselleni käyttöön nettiajanvarauksen, koska käytännön syistä minun olisi hankala täyttää kalenteria pelkästään paperille ja päivittää sitä Anjalle Kuopiosta käsin. Myös puhelimitse pystyy varaamaan aikoja myös, mutta pääsääntöisesti täyttelen itse nettikalenteria. Nettiajanvarauksen osoite on

https://slotti.fi/booking/kerttuikavalko/ 


Että pieniä muutoksia ilmassa. Tätä sitä ollaan koko kevät odoteltu ja järjestelty. Nyt vielä "parit" byrokratian pykälät haltuun, yhdet lennot Itämeren yli ja sitten pääseekin työntouhuun myös Suonenjoella. - Kerttu

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavan suunnitelmat, kuulostaa niin hyvältä,niin ne asiat järjestyy. Toivon kaikkea hyvää ja onnistumisen elämyksiä sekä voimia sinulle kesään <3. Olen saanut sinulta niin hyvää hoitoa tikkakoskella vuoden ajan, joten ei voi muutakuin suositella -Mervi-

    VastaaPoista